L - V: 08:00 - 18:00 | S: 08:00 - 12:00  Magazinul GEOCIP este inchis pana in 05.06. Va multumim pentru intelegere.

Cauta masina
Garantie piese
Vino acum in service Vino acum in service

Termeni si Conditii

1.Generalitati

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC GEOCIP SRL prin intermediul magazinului virtual www.Piese-auto-oradea.ro Pe parcursul citirii acestui document veti intalni urmatorii termeni:

    Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

    Vanzator - societatea comerciala SC GEOCIP SRL cu sediul in Oradea,Str.Onestilor Nr 5

    Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

    Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

    Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator pe email sau telefonic.

    Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

    Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.


2.Termeni Contractuali

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

    Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

    Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

    Termeni si conditii


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3.Obligatii Vanzator

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;


Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Vanzatorul garanteaza ca produsele comercializate pe www.piese-auto-oradea.ro Magazin piese si accesorii auto nu sunt contrafacute.

4.Dreptul de Proprietate Intelectuala

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe siteul www.piese-auto-oradea.ro - Magazin piese si accesorii auto este original sau foloseste resurse (imagini de produse, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.). In cazul in care dintr-o eroare sau din greseala am introdus continut care considerati ca incalca in vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, va rugam sa ne contactati sau sa ne scrieti la adresa office@Piese-auto-oradea.ro

5.Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC GEOCIP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: prelucrarea comenzilor si informari ocazionale asupra actualizarii conditiilor noastre comerciale si a promotiilor sezoniere.

 Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare initial doar prelucrarii comenzilor iar ulterior puteti solicita la primul email promotional primit radierea din baza noastra de date utilizata in scopuri de informare detaliat mai sus. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza datele necesare prelucrarii unei comenzi determina anularea comenzii.

 SC GEOCIP SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti folosi optiunea unsubscribe din emailurile noastre sau sa ne scrieti la adresa office@piese-auto-oradea.ro Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.piese-auto-oradea.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. www.piese-auto-oradea.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


www.piese-auto-oradea.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Www.piese-auto-oradea.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul www.piese-auto-oradea.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletter-ului Www.piese-auto-oradea.ro primit prin email.

6. Termene si Penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.
In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.


7.Facturare si Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

8.Riscuri si Responsabilitati

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator,in cazul in care ii este solicitat acest lucru,solicitarea se face prin lansarea unei comenzi ferme in site

b. Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit,

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.


9. Garantia:

SC GEOCIP SRL cu sediul in Oradea, str. Onestilor, nr. 1-5, inregistrata la R.C cu nr. J05/307/2001 si C.I.F RO 1387260 certificam ca produsele noastre sunt in conformitate

cu prevederile HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele europene.

Termene de garantie:

Piesele de folosinta indelungata beneficiaza de un termen mediu de garantie de 24 luni, incepand cu data inscrisa pe factura sau bonul fiscal de achizitie. Piesele auto de folosinta indelungata sunt : arcurile si amortizoarele, ambreiajele, elementele de caroserie, sistemele de esapament,farurile si stopurile, pompele, piesele de motor etc.

Piesele auto cu caracter consumabil nu beneficiaza de garantia de 24 luni. Piesele cu caracter consumabil sunt filtrele de aer, de combustibil si de ulei, placutele si discurile de frana, uleiurile, curelele, stergatoarele, elementele de aprindere etc.

 


Certificat de garantie  CERTIFICAT GARANTIE

Piesele care fac obiectul unei reclamatii de garantie vor fi insotite obligatoriu de urmatoarele documente:

    chitanta, bonul si factura cu care a fost achizitionata piesa

    dovada montarii piesei potrivit tipului de autovehicul intr-un service(chitanta, bon de lucru, deviz, factura) : -autorizat RAR (cu mentiune nr. de autorizatie RAR) sau al reprezentantei firmei constructoare

    dovada constatatoare a defectiunii (detaliata) intocmita de service-ul care a analizat cazul

    buletinul de incercari, expertiza tehnica, cu datele privind constatarea deficientei

    copie dupa cartea de identitate, certificatul de inmatriculare si anexa cu mentiunea valabilitatii I.T.P. a autovehiculului pe care s-a montat piesa

    raportul de garantie


NOTA: Pentru autovehiculele inmatriculate in alte state se vor prezenta copii traduse ale actelor.

    In cazul unei solicitari de garantie al vreunui produs acesta se face doar dupa ce exista toate documentele mentionate in contitiile de garantie si se face la sediul SC GEOCIP SRL din Oradea,Str.Onestilor Nr 1-5.

    Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr 130/2000.


Garantia nu se acorda in urmatoarele cazuri:

    piese iesite din termenul de garantie

    uzura normala a pieselor ce intra in fluxul normal de intretinere al vehiculului conform normelor producatorului

    piesele a caror uzura depinde de timpul de functionare a autovehiculului.

    utilizarea piesei pentru alte aplicatii decat cele indicate in catalogul producatorului

    deteriorari datorate avariilor survenite in cazul unui accident de circulatie sau provocate de factori externi.

    defectiuni cauzate de o montare necorespunzatoare, contrar normativelor producatorului

    - Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator

     - Automobilul a fost folosit in conditii corespunzatoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.) sau a fost folosit in alte scopuri in afara celor prevazute de producator

     - Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura

    - Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.

10. Returul produselor:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Conform legii O.G. 130/2000, produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile de la primirea produselor. In cazul in care exista nemultumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contactati, in termen de 3 zile de la primirea acestuia, prin e-mail, telefonic sau prin prezentarea la sediul GEOCIP SRL cu produsul. Acesta va fi inlocuit cu unul nou sau daca se doreste este posibila restituirea integrala a sumei achitate.

    Geocip SRL nu suporta costul returului, ci doar pe cel de retrimitere a produsului cu care a fost inlocuit cel initial.

    In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor,taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

    Problema returului va fi solutionata intr-un termen de 5 zile lucratoare de la instiintare.

 

    Nu se acepta la retur urmatoarele produse

    Sunt excluse de la retur piesele deteriorate, cu ambalaje deteriorate, lipsa etichetă producător, inscripționate sau a pieselor care prezintă urme de montaj, sudură, vopsire, etc.

    Sunt excluse de la retur următoarele piese originale comandate greșit de către client: piese electrice, chei, cilindrii închidere, module programate, piesele comandate special pentru autoturisme din afara spațiului european, piese de siguranță (ex: airbaguri, centuri de siguranță ), uleiuri si aditivi.

    Dacă solicitati returul pe motivul ca  "Piesa nu se potrivește", vă rugăm sa ne atasati si o copie dupa cartea de identitate sau talonul al autoturismului  iar daca este posibil sa ne dati cat mai multe informatii despre piesa montata pe masina (poza,cod piesa etc.) care să ne permită o analiza rapida, exacta si corecta a problemei solicitate.

    Perioada de analiză începe din momentul în care piesele si toate  cererea de retur impreuna cu piesele au ajuns la noi

    În cazul livrărilor prin curierat a pieselor cu urme de deteriorare, analiza pieselor se face doar pe baza formularelor și a procesului verbal de constatare semnat între firma de curierat și destinatarul piesei.

    Dacă piesa trimisă în retur este greșeala clientului, acesta va plăti taxa de transport pe curieratul dorit.

    Dacă piesa trimisă în retur este greșeala consilierului Geocip piese auto, compania va suporta cheltuielile de transport.

Orice reclamatie de garantie se primeste in scris sau pe email si se va raspunde in termen de maxim 10 zile de la data inregistrarii. In cazul in care nu se poate constata deficienta in cadrul societatii si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului.


Dacă plata originală se efectuează prin...
    

Rambursarea contravalorii produsului se face prin...

Ramburs la ridicarea coletului
    

Mandat poștal

Card bancar
    

Transfer pe card

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

11.Garantia produsulului comandatat

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau nu a fost deteriorat cu obiecte contondente.

Garanția produselor achiziționate de pe www.piese-auto-oradea.ro este asigurată de către furnizorii noștri sau de către centrul de service autorizat al producătorului, dupa caz.

Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: certificatele de garanție aferente, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator.
Trebuie să ne notificați prin email office@Www.piese-auto-oradea.ro sau la numarul de telefon 0259406488, absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.
Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect în perioada garanției și aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de Relații Clienți la 0259406488.

12.Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

13.Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

14.Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15.Legea aplicabila - Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

16.Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini ale produselor, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site,  acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Www.piese-auto-oradea.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Www.piese-auto-oradea.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor Www.piese-auto-oradea.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Www.piese-auto-oradea.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Www.piese-auto-oradea.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

17.Alte prevederi

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.


18.Informatii referitoare la pret

Discount-urile nu se cumuleaza, un produs care este la promotie are acelasi pret daca este cumparat telefonic sau online, nu se mai aplica suplimentar discountul de 15% oferit pentru produsele care nu se afla la promotie si se cumpara online


Va rugam sa verificati daca piesele afisate in magazinul nostru corespun cu piesele de care aveti nevoie. Se poate sa avem nevoie de informatii extra pentru a fi siguri ca piesele se potrivesc masinii dvs.

Informatiile afisate aici, in special baza de date, nu trebuie copiata.

Nu este permisa copierea  sau distribuirea datelor sau a intregii baze de date fara consimtamantul lui TecDoc si/sau este dat voie de catre partile terta.


Contraventia este data de drepturile de autor si va fi urmărită penal.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteti vedea aici Politica Cookie si cum le puteti dezactiva. Sunt de acord
Suna acum Cere oferta